Neen, dit is niet het Galaxy Note 8 design

Samsung Galaxy Note 8 krijgt dubbele camera

Samsung Galaxy Note 8 krijgt dubbele camera

De Galaxy Note 8 is de opvolger van de Samsung Galaxy Note 7, en krijgt naar het schijnt een 6,3-inch display. En om Apple de loef af te steken, organiseert Samsung de lancering op 23 augustus, net voor Apple normaal gezien de nieuwe iPhone zal voorstellen.

De foto werd gedeeld via het Twitter-account van Samsung Exynos, het chipmerk van de fabrikant. Gebruikers zouden ook beschikken over een speciale versie van de S-Pen, die nu ook vertaalfuncties schijnt te hebben. Mocht dit wel het geval zijn, dan zou het kunnen betekenen dat de Samsung Exynos 9-chipset ook in de Note 8 verwerkt zal worden. Echter, het is de bijgevoegde afbeelding die stof doet opwaaien. Omdat het zonde is om de miljoenen overgebleven Note 7-toestellen gewoon in de prullenbak te gooien, heeft Samsung besloten om de onderdelen van de Note 7 te gebruiken om een aangepaste en vooral veilige variant van de Note 7 te maken. In een poging hen te verleiden tot de aanschaf van een Samsung-telefoon, schijnt deze dus al in augustus gepresenteerd te worden. Dit is de processor van de Galaxy S8, en we verwachten 'm later dit jaar ook in de Galaxy Note 8 aan te treffen.

Samsung kwam begin juni met de aankondiging van de Galaxy J (2017) serie. Maar voor de goede orde: nee, we zien niet het Galaxy Note 8 design.

Recommended News

We are pleased to provide this opportunity to share information, experiences and observations about what's in the news.
Some of the comments may be reprinted elsewhere in the site or in the newspaper.
Thank you for taking the time to offer your thoughts.